Vrijwillige chauffeurs gezocht

Gevraagd
Helpen

AUTOMAATJE VOOR LIENDERT/ RUSTENBURG

Houd je van autorijden en geniet je van sociale contacten? Zoek je flexibel vrijwilligerswerk, naast andere bezigheden? Meld je dan aan als chauffeur!

Omschrijving

ANWB AutoMaatje Amersfoort is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

 

Werkzaamheden

Als vrijwillige chauffeur help je plaatsgenoten uit eigen omgeving weer op weg. Zij kunnen zelf moeilijk de deur uit omdat ze minder mobiel zijn en geen redelijk alternatief hebben. Je vervoert met je eigen auto en loopt mee ter ondersteuning of voor de gezelligheid als dat gewenst is. De ritjes variëren van samen boodschappen doen, tot een bezoek aan het ziekenhuis of dokter. Gewoon naar de Hei, omdat deze zo mooi in bloei staat of naar het sociaal wijkrestaurant van Het Huis van Bartels. We zijn een gezellig netwerk van enthousiaste vrijwilligers en een grote groep leuke deelnemers die we helpen hun wereld weer te vergroten. Je inzet is afhankelijk van wanneer je kan rijden. Dit bepaal je zelf. Dat kan variëren van een aantal ritten per week tot een ritje per maand.

 

Bel ANWB AutoMaatje Amersfoort op 06-53700784 of mail automaatje.amersfoort@gmail.com om je aan te melden als vrijwilliger.

Kijk op www.automaatje-amersfoort.nl voor meer informatie.

https://www.automaatje-amersfoort.nl/waar-is-het-voor/

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk