Kennismaken wijkscholen met je peuter!

non-profit organisatie
Basisscholen
Beweging
Educatie
Lezen
Ontmoeten
Sport
Basisscholen
Peutercentra
Scholen
Voor alle ouders/verzorgers en hun kinderen (1,5 - 4 jaar) uit de wijk. De wijkscholen in Liendert/Rustenburg organiseren in januari en februari samen vier keer een koffieuurtje met peuteractiviteit op de woensdagochtend van 8:45u tot 9:45u. Wees welko

Kom (een uurtje) met je peuter bewegen, lezen en spelen op de scholen in Liendert en Rustenburg (dekinderhof.nl)

Voor alle ouders/verzorgers en hun kinderen (1,5 - 4 jaar) uit de wijk De wijkscholen in Liendert/Rustenburg organiseren in januari en februari samen vier keer een koffieuurtje met peuteractiviteit op de woensdagochtend: Juf Dorine van de bibliotheek Eemland komt twee keer voorlezen op de Kinderhof en meester Stephan is van Skillz United geeft twee keer een uurtje peutergym in de gymzaal van De Windroos en De Wijde Wereld (in de Zonneparel).

Kom ook langs met je kindje!

Opgeven kan via kinderhof@kpoa.nl of bellen naar 033 - 4728843 

-woensdag 25 januari 8.45 – 9.45 uur: gym in de kleutergymzaal van het gedeelde schoolpand van De Windroos en De Wijde Wereld: ‘De Zonneparel’, Wiekslag 102 (Liendert)

-woensdag 1 februari 8.45 – 9.45 uur; voorlezen op het onderbouwplein op De Kinderhof, Fürglerplein 6 (Rustenburg)

-woensdag 8 februari 8.45 – 9.45 uur: gym in de kleutergymzaal van het gedeelde schoolpand van De Windroos en De Wijde Wereld: ‘De Zonneparel, Wiekslag 102 (Liendert)

-woensdag 15 februari 8.45 – 9.45 uur; voorlezen op het onderbouwplein op De Kinderhof, Fürglerplein 6 (Rustenburg) Inloop vanaf 8.30.

Wees welkom!

Wie

Kinderen

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Wendy:

Wendy van Renesse
Contactpersoon
-15